Eindelijk is het dan zover! Je kunt nu starten met mijn nieuwe online cursus Gezond leven en emotie-eten aanpakken! Ik bied hem tijdelijk aan voor maar 39 euro (i.p.v. 79 euro), deze korting geldt tot donderdag 30 september 12.00 uur, dus wacht niet te lang met nadenken! Nog niet overtuigd? Lees dan hieronder meer over deze nieuwe online cursus of bekijk hem hier! Ook kun je een gratis proefles volgen.

Nieuwe online cursus Gezond leven en emotie-eten aanpakken

Ik wilde al een tijdje een cursus maken waarmee je in korte tijd vooruitgang boekt, en dat is deze cursus geworden! In 21 dagen help ik je op weg naar een gezonde leefstijl en leer je om beter om te gaan met emotie-eten en eetbuien.

 

Deze cursus is perfect voor jou als:

 • je nu écht gezonder wilt leven.
 • je de hele dag aan eten denkt.
 • je eet uit verveling, troost of jezelf beloont met eten.
 • je een bijna leeg pak niet weer terug in de kast kunt zetten.
 • je alles van eten weet, maar het je niet lukt om je eetpatroon onder controle te krijgen.
 • je een paar dagen ‘goed’ eet, maar daarna weer voor de bijl gaat.
 • je er klaar mee bent dat je nooit eens rust hebt met eten.
 • je diëten zat bent en gewoon wilt leven.
Gezond de herfst in

Wat ga je doen?

Een heleboel! Maar wees gerust: je doet het stapje voor stapje. Je gaat je voedingspatroon in kaart brengen en kijken waar je gezonder kunt leven. Ook krijg je technieken waarmee je onderzoekt waar het emotie-eten vandaan komt en leer je beter in te schatten wanneer je honger hebt en wanneer je verzadigd bent.

In de cursus helpt ik je ook om jezelf en je gewicht meer te accepteren. Ik weet hoe het is om de hele dag te worstelen met je gewicht en je zelfbeeld. Ik laat je zien hoe het ook anders kan en hoe je milder naar jezelf toe kunt zijn. Geen zweverige oefeningen of teksten, maar praktische hulpmiddelen die je verder helpen. Zo sta je weer positiever in het leven en leer je meer van jezelf en je lichaam te houden.

Gratis materialen

Verder komen in de cursus adviezen aan bod over alcohol, hoe je kunt bewegen op een manier die bij jou past en hoe je met verleidingen in de supermarkt kunt omgaan. In de verschillende lessen krijg je ook gratis materialen:

 • Een e-book Voeding & Gezondheid met alles over gezonde voeding, de rol van hormonen, hoe je eten wordt verteerd en hoe je kunt afvallen. 
 • Gratis flyers met: 30 manieren om te bewegen op een fijne manier; gezonde tussendoortjes en tips voor etentjes en feestjes.
 • Een e-book over het lezen van etiketten op verpakkingen en waar je op moet letten
 • En verschillende dagboeken zoals een voedingsdagboek en een emotie-eetdagboek.
E-book Voeding & Gezondheid

Bonusles Maaltijdplanning

Aan het einde van de cursus krijg je een bonusles maaltijdplanning. Hierin vind je een stappenplan voor boodschappen doen, een planning maken voor de hele week, omgaan met een budget en tips voor lastige eters (zoals kids die niks lusten). Zo doe je efficiënt boodschappen en heb je minder stress om half zes!

Als je nog vragen hebt, stel ze hieronder of mail mij op femke@feelfreewithfood.nl. Ik hoop je gauw te begroeten in mijn cursus!

Hartelijke groeten,

Femke

Deel dit artikel:
Share This