Femke Boekhorst Tekst & Vertaling

Dit doe ik ook

Vertalen

Vertalen van het Nederlands naar het Engels en andersom. Je kunt ervan uitgaan dat dit geen vertaling á la Google Translate wordt, maar eentje die echt soepel loopt en je doelgroep in één keer begrijpt.

 

Jouw blogs schrijven

Jou tijd besparen door je blogs te schrijven waardoor je doelgroep jouw website onder de speed dial heeft staan (incl. SEO).

 

Jouw online cursus helpen ontwikkelen

Ik help je heel graag bij het opzetten en schrijven van je online cursus, training of opleiding. Aangezien ik zelf online cursussen heb opgezet, mag ik zeggen dat ik hier ervaring mee heb en het ook nog ontzettend leuk vind. Samen de structuur uitdenken en opzetten, teksten schrijven en/of invoeren in bijvoorbeeld Learndash: ik kan je helpen of ondersteunen bij elk deel van je cursus.

 

Redigeren & corrigeren

Redigeren en corrigeren van bestaande teksten. Van artikel tot scriptie en boek tot whitepaper, anything goes.

 

Bel of mail gerust als je een vraag hebt over mijn diensten: 0683900481 en femke@feelfreewithfood.nl.